Dissabte, 11 maig 2024
16.5 C

El CD La Concordia perd a Castelló i haurà d’esperar per assegurar-se jugar el play-off d’ascens

El primer equip del Club Deportivo La Concordia va perdre el cap de setmana a la pista del Feme Castellón per 2 a 1 i haurà d’esperar per assegurar-se la seva participació en el play-off d’ascens. El partit va ser molt igualat i les de la nostra localitat van tenir opcions per empatar, però, al final, van sumar la tercera derrota de la temporada.

Al minut 3, va arribar l’1 a 0. Sis minuts després, Mercè va empatar en un ràpid contracop. Les de Castelló van marcar el 2 a 1 al minut 16 amb un gran xut llunyà que no va poder aturar Júlia.

A la segona part, les de Javier Ruiz van buscar l’empat, fins i tot jugant de cinc, però el marcador ja no es va tornar a moure.

Després d’aquesta jornada, la Concordia manté la tercera posició amb 43 punts. El Joventut d’Elx, que és el líder, i el Feme Castellón, segon classificat, ja s’han assegurat la seva presència en el play-off.

La Concordia continua depenent d’ella mateixa i la propera jornada jugarà a la pista del Joventut d’Elx. Encara hi ha per decidir dues places per jugar el play-off.