Divendres, 26 abril 2024
12 C
La Llagosta

Comença el període de preinscripció a l’Escola Bressol Municipal Cucutras

Avui ha començat el període de preinscripció per al proper curs a l’Escola Bressol Municipal Cucutras, que es perllongarà fins al 21 de maig i que serà de forma telemàtica. A més, entre els dies 19 i 21 de maig es podrà fer presencialment amb cita prèvia. El 25 de maig, es publicaran les llistes provisio­nals amb el barem. Entre el 26 de maig i el 2 de juny, es podran fer reclamacions a les llistes provisionals.

El 4 de juny, es farà la publicació de les llistes baremades d’alumnat admès i de les sol·licituds a sorteig, mentre que el 7 de juny tindrà lloc el sorteig públic de places per a sol·licituds amb la mateixa puntuació. El 8 de juny, es publicarà la relació definitiva d’alumnat admès.

El període de matrículació per al proper curs serà del 9 al 23 de juny, de manera telemàtica, i del 21 al 23 de juny, presencialment amb cita prèvia.

Tota la documentació informativa així com el document de sol·licitud de preinscripció es poden descarregar en el web de l’Ajuntament (www.llagosta.cat). Durant el període de preinscripció, caldrà enviar la sol·licitud emplenada i la do­cumentació identificativa i acreditativa dels criteris al·legats (escanejada o fotografiada per les dues cares) a l’adreça de correu electrònic de l’Escola Bressol Municipal Cucutras (ebm.cucutras@peretarres.org). En el moment de la presentació de la sol·licitud de preinscripció, s’assignarà un número que es mantindrà en tot el procés.

La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament del correu electrònic amb el formulari emplenat i la documentació acreditativa adjunta escanejada o fotografiada. La guarderia municipal ha de respondre amb un correu de confirmació, com a justificant de la formalització de la sol·licitud de preinscripció.

De manera excepcional, per als casos en què la família no pugui fer el tràmit telemàticament de presentació de sol·licitud, aquesta es podrà presentar presencialment al centre. En aquest cas es podrà demanar cita prèvia a l’EBM Cucutras per correu electrònic o per telèfon al número 93 574 38 25.

Publicitat

Publicitat

Més notícies