L’Ajuntament convoca a Instagram un concurs de selfies amb mascareta per a joves

0
34

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Llagosta ha posat en marxa un concurs d’Instagram adreçat a joves d’entre 12 i 30 anys. El concurs està obert fins al 14 de maig i té per objectiu conscienciar al col·lectiu jove sobre la necessitat de seguir les pautes establertes per a frenar la pandèmia provocada pel coronavirus. A més, també es vol promoure una imatge de la joventut com a col·lectiu implicat i responsable.

El concurs consisteix en fer-se una selfie divertida amb mascareta a qualsevol lloc de la Llagosta, pot ser sol o sola o en grup, amb un màxim 6 joves. Les selfies s’han de penjar a Instagram, com un post o com a història, amb l’etiqueta #LaLlagostaJoveAmbMascareta i etiquetar també a l’usuari de Joventut @joventut_ajuntament_llagosta.

Hi ha establerts quatre premis, que es es donaran a les persones que han fet i penjat a l’Instagram les fotografies i resultin guanyadores.

El primer premi consisteix en uns altaveus sense fils, un Abonament Mensual Jove gratuït al Complex Esportiu Municipal El Turó i un Paquet Covid (mascaretes quirúrgiques i FFP-2 i gel hidroalcohòlic), El segon premi tindrà entrades per a tres dies al CEM El Turó i un Paquet Covid. El tercer premi consisteix en entrades per a dos dies al CEM El Turó i un Paquet Covid. El quart guardó és el Premi LIKE, que serà per aquella selfie que tingui més likes a Instagram. El o la jove guanyadora s’emportarà uns altaveus sense fils, entrades per a tres dies al CEM El Turó i un Paquet Covid. Pels abonaments pel CEM El Turó, els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Les bases completes del concurs es poden consultar al web www.llagosta.cat/concursinstagram

Publicitat