El CE La Llagosta es deixa sorprendre pel cuer i empata a casa

0
33

El CE La Llagosta va empatar dissabte contra l’Ametlla, per 2 a 2. L’equip de la nostra localitat es va veure sorprès pel cuer del grup 11 i es va deixar dos punts a casa contra els vallesans, que van empatar a les acaballes del duel.

La Llagosta va dominar la primera part del partit i a la mitja hora de joc ja dominava l’electrònic amb el primer gol d’Alberto Joyera. Pocs minuts després, l’Ametlla va empatar de penal. A la represa, la Llagosta va seguir amb el bon joc, però el segon gol no va arribar fins al minut 83, que va marcar David Bernal. Amb el 2 a 1, l’equip llagostenc es va bolcar per intentar sentenciar i en un ràpid contraatac dels visitants van fer l’empat definitiu, 2 a 2.

La Llagosta ocupa el 8è lloc, el grup 11 de la Quarta Catalana, amb vuit punts. El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana al camp del Complex Julià Sant Esteve de Palautordera, que és cinquè amb deu punts.

Publicitat