La Concordia empata amb les Corts (1-1) en un partit molt disputat

0
61

El primer equip del Club Deportivo La Concordia ha empatat avui a un gol contra les Corts al Pavelló Antonio García Robledo en un partit molt disputat que ha enfrontat a dos conjunts que lluiten per classificar-se per al play-off d’ascens. L’equip llagostenc continua depenent d’ell mateix per assolir aquest objectiu, però avui ha deixat escapar la possibilitat d’obtenir la classificació matemàtica.

El partit ha estat molt igualat, però les de la nostra localitat han tingut més ocasions de gol. Durant els primers minuts, ha buscat el gol Villa, amb tres xuts, que no han acabat en gol per poc.

Paula Jiménez ha tornat a les pistes després d’una llarga lesió. Les Corts també ha tingut alguna oportunitat, però sense encert final.

Al minut 12, Villa ha xutat contra el pal. La llagostenca ho ha tornat a provar més tard, però s’ha trobat amb una bona intervenció de la portera. Al minut 15, ha estat Mònica la que s’ha lluït per evitar el gol visitant. Dos minuts després, Naiara ha tingut dues ocasions molt clares, però la portera de les Corts ha respost molt bé. A falta de poc més d’un minut per al descans, les Corts s’ha avançat en transformar un doble penal.

La Concordia ha començat amb molta força la segona part, conscient de la importància del partit. Al minut 1, Sonia ha empatat després de rebre una assistència de Mercè. Les llagostenques estaven llançades, però els ha faltat sort. Al minut 2, Mercè ha enviat una pilota al pal, i, poc després, Naiara ha fet el mateix.

Les Corts ha jugat dos minuts en inferioritat per l’expulsió d’una de les seves jugadores, però la Concordia no ho ha aprofitat. Al minut 8, Júlia ha evitat l’1 a 2. Leyre ha estat a punt de marcar al minut 13.

A falta de quatre minuts i 21 segons per al final, la Concordia ha arriscat i ha jugat de cinc, buscant el triomf, però s’ha hagut de conformat amb un punt. En els darrers instants, ha vist la vermella el tècnic local, Javier Ruiz.

El proper cap de setmana, les llagostenques visitaran la pista del segon classificat, el Feme Castellón.

Publicitat