El FS Unión Llagostense comença la fase pel títol de lliga amb un empat

0
52

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha empatat (1-1) aquesta tarda a casa contra el Montsant Sala 5 en la primera jornada de la fase pel títol de lliga de la Primera Nacional. Abraham, porter local, ha fet un gran partit i ha estat clau en el punt que ha aconseguit el conjunt llagostenc.

L’enfrontament ha començat amb polèmica, perquè al minut 5 els àrbitres han donat gol en un xut visitant, però després han rectificat la seva decisió en considerar que la pilota no havia entrat. A partir d’aquí, ha començat el festival d’aturades d’Abraham amb intervencions de tot tipus.

El FS Unión Llagostense pràcticament no ha atacat durant la primera part. Al minut 16, el porter visitant ha intervingut per tallar un ràpid contracop local i, al minut 19, ha aturat un cop de cap de Marc.

La segona part ha començat amb una clara ocasió visitant. Al minut 3, Gerard ho ha provat des de lluny, però s’ha trobat amb el porter. El domini dels visitants ha donat fruits amb un gol al minut 9.

Els de la nostra localitat han començat a tenir aleshores ocasions de gol. Poc després del 0 a 1, Patxi ha enviat una falta al travesser. Després, Eddi ha tingut dues ocasions, ben resoltes pel porter visitant.

Abraham ha evitat el 0 a 2 i, al minut 14, en una gran acció individual, Gerard ha empatat. Els visitants han buscat el gol de la victòria, però s’han trobat amb el pal i, de nou, amb Abraham. A falta de 16 segons per al final, el FS Unión Llagostense ha disposat d’un doble penal, però Kevin ha enviat la pilota al pal. El conjunt llagostenc jugarà la propera jornada a la pista del Sansur.

Publicitat