Nova aportació de la Llagosta a Oncovallès per la lluita contra el càncer

0
61
Mascaretes solidàries contra el càncer.

La infermera llagostenca, Gloria González, ha lliurat a Oncovallès la recaptació aconseguida durant els darrers mesos gràcies a les guardioles instal·lades en comerços de la nostra localitat. En total ha aconseguit 372,40 euros. A més també ha donat mascaretes ì cabell per fer perruques.

Després de la campanya de recollida de fons del mes de novembre passat, que va substituir la Caminada contra el càncer que Gloria Gonzalez organitza cada any, la infermera de la nostra localitat va iniciar una nova campanya, amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta i de la Colla Gegantera.

Durant aquest temps també ha recollit cabells donats per noies i dones per poder elaborar les perruques que fan servir dones amb tractament oncològic, que també han estat portats a Oncovallès. El lliurament s’ha completat amb 30 mascaretes FPP2 per al personal voluntari de l’entitat.

Durant aquests mesos els comerços col·laboradors (Foto Estudi Damián, Eljaaninphones Papelería, Lluch García Perruqueria, El Hijo Rojo, El Taller de Ideo i Peluquería Sonia) han continuat venent les mascaretes solidàries confeccionades per González.

Publicitat