Dijous, 28 març 2024
19.3 C
La Llagosta

La Concordia empata (4-4) a la pista del Zaragoza

El primer equip del Club Deportivo La Concordia va empatar el cap de setmana passat a quatre gols a la pista del Zaragoza. El partit va ser molt intens i, a falta de 20 segons per al final, les aragoneses van fer el 4 a 4 definitiu, quan ja semblava que les llagostenques aconseguirien els tres punts.

Al minut 7, el resultat ja era d’empat a un gol. La Concòrdia va desfer l’empat al minut 12 i, abans del descans, va marcar l’1 a 3. El Zaragoza va reaccionar a la segona part i, entre els minuts 25 i 26, va fer dos gols (3-3). La Concordia es va tornar a posar per davant amb un gol al minut 33, però, finalment, el Zaragoza va fer el 4 a 4. Naiara va marcar tres gols i Sonia, un.

El conjunt de la nostra localitat és tercer amb 42 punts, a onze del líder, el Joventut d’Elx, i a set del segon, el Feme Castellón, que ha disputat un partit més. Dissabte, a les 13.15 hores, al Pavelló Antonio García Robledo, les jugadores que entrena Javier Ruiz rebran la visita de les Corts, que és el quart classificat amb 39 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies