La Concordia empata (4-4) a la pista del Zaragoza

0
90

El primer equip del Club Deportivo La Concordia va empatar el cap de setmana passat a quatre gols a la pista del Zaragoza. El partit va ser molt intens i, a falta de 20 segons per al final, les aragoneses van fer el 4 a 4 definitiu, quan ja semblava que les llagostenques aconseguirien els tres punts.

Al minut 7, el resultat ja era d’empat a un gol. La Concòrdia va desfer l’empat al minut 12 i, abans del descans, va marcar l’1 a 3. El Zaragoza va reaccionar a la segona part i, entre els minuts 25 i 26, va fer dos gols (3-3). La Concordia es va tornar a posar per davant amb un gol al minut 33, però, finalment, el Zaragoza va fer el 4 a 4. Naiara va marcar tres gols i Sonia, un.

El conjunt de la nostra localitat és tercer amb 42 punts, a onze del líder, el Joventut d’Elx, i a set del segon, el Feme Castellón, que ha disputat un partit més. Dissabte, a les 13.15 hores, al Pavelló Antonio García Robledo, les jugadores que entrena Javier Ruiz rebran la visita de les Corts, que és el quart classificat amb 39 punts.

Publicitat