El FS Unión Llagostense es classifica per a la fase pel títol de la Primera Nacional

0
75

El Fútbol Sala Unión Llagostense s’ha classificat per a la segona fase pel títol de la Primera Nacional després de disputar els dos últims partits de la fase regular. L’equip dirigit per David Díaz va guanyar divendres passat el partit ajornat contra el Sagrerenc (3-1), però va perdre diumenge a la pista del Teià Futbol Cinc B (5-2).

La Unión Llagostense ha acabat la fase regular al sisè lloc del grup B, amb 16 punts i empatat amb el Padre Damián B, al cinquè lloc. El conjunt llagostenc n’ha obtingut el passi a la fase pel títol de la Primera Nacional perquè el filial del Padre Damián no podia accedir-hi perquè ja s’havia classificat el seu primer equip. “Divendres vam jugar un gran partit, però diumenge no ens vam trobar. Tot i això estem contents perquè hem aconseguit passar a la fase pel títol de la lliga”, admet l’entrenador del FSU Llagostense, David Díaz, que lamenta no haver acabat entre els quatre primers classificats: “és una llàstima perquè si haguéssim acabat entre els quatre primers, volíem jugar la Copa Federació, que ara ja no podem”.

La segona fase pel títol s’iniciarà el pròxim cap de setmana en una lligueta d’una única volta entre els cinc primers classificats dels dos grups de la Nacional Catalana. A més, no s’arrossegaran els punts. Els equips classificats són Montsant Sala 5, Escola Betània Patmos, Sansur, Teia Futbol Cinc, Ripoll, Olímpic Argentona, Padre Damián, Albelda i Prat. El primer compromís dels llagostencs serà aquest cap de setmana a casa contra el Montsant Sala 5.

El bitllet per a la fase pel títol té doble premi pels llagostencs perquè, a banda de jugar ara la segona fase pel títol, la pròxima temporada també s’assegura competir a la màxima categoria catalana, la Primera Nacional, després de la reestructuració de les lligues de la Federació Catalana de Futbol Sala per la Covid-19.

Publicitat