La Biblioteca lliura els premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi

0
157

La Biblioteca ha lliurat els premis als cinc guanyadors del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi al Centre Cultural aquest divendres. Els vencedors han estat en la primera categoria, Nora Muñoz, de l’Escola Sagrada Família; en la segona, Leire Isamit, de l’Escola Joan Maragall; en la tercera, Carmen González, de l’Escola Joan Maragall; en la quarta, Laia Valero, del Col·legi Balmes; i en la cinquena, Eudald Herrero, de l’INS Marina.

Els guanyadors del concurs han rebut un diploma, un lot de llibres i el seu punt de llibre imprès, que s’utilitzarà fins al pròxim Sant Jordi a la Biblioteca de la Llagosta. Durant l’acte de lliurament, hi havia l’alcalde Óscar Sierra; el regidor de Cultura, Fran Ruiz; el regidor d’Actes Populars i Tradicions, Mariano García; i el director de la Biblioteca, Ángel Fernández.

En acabar el lliurament dels premis, la Biblioteca ha celebrat al Centre Cultural, amb una vintena d’infants, L’Hore del conte presencial per seguir celebrant la Diada de Sant Jordi.

Publicitat