El Centre Cultural, espai de vacunació contra la Covid-19

0
364


El Centre Cultural és l’espai de vacunació contra la Covid-19 de la Llagosta. A la setmana, s’hi fan dues jornades amb un total de 350 persones vacunades.

Del col·lectiu de majors de 80 anys, ja s’ha vacunat al 93% de les persones. Des de fa dues setmanes, es vacuna amb la primera dosi a les persones que tenen entre 70 i 79 anys; i amb la segona, els majors de 80 anys. D’entre aquests, n’hi ha dos llagostencs com són l’Àngel Corral i Eduvigis Sánchez, que han explicat la seva satisfacció per rebre la segona dosis -veure en el vídeo-.

Si algun veí o veïna d’aquest no ha rebut una trucada per ser vacunat, ha de posar-se en contacte amb el CAP al número de telèfon 93 574 98 10. Pel que fa al col·lectiu de 60 a 69 anys, cal demanar cita prèvia mitjançant el web de Salut per escollir el centre de vacunació en aquest enllaç.

Publicitat