Les deixalleries comarcals regalaran llibres durant aquesta setmana

0
108

Les 25 deixalleries comarcals, entre elles la de la Llagosta, tornaran a ser del 20 al 25 d’abril l’escenari de l’activitat DeixaLlibres, que permet dotar aquestes instal·lacions, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, d’un punt de reutilització de llibres usats provinents de la xarxa de deixalleries comarcal. L’activitat es desenvoluparà complint estrictament les mesures i protocols recomanats pel Departament de Cultura de la Generalitat per a la celebració de Sant Jordi.

L’objectiu de l’activitat, promoguda pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, és allargar la vida útil dels llibres. Mitjançant aquesta campanya, que el Consorci va iniciar l’any 2010, ja s’han recuperat més 30.000 exemplars. Els usuaris poden anar a les deixalleries i emportar-se llibres. Una vegada llegits, se’ls poden quedar, regalar-los o tornar-los.

Publicitat