Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Xerrada de l’alcalde amb l’alumnat de cinquè de l’Escola Les Planes

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha mantingut aquest matí una conversa telemàtica amb l’alumnat de cinquè de Primària de l’Escola Les Planes. Els estudiants han fet diverses preguntes a l’alcalde sobre els temes que més els interessen.

L’alcalde els ha agraït el seu comportament durant la pandèmia. Precisament, una de les preguntes ha estat sobre la situació de la Covid-19 a la Llagosta. L’alumnat també ha demanat més ordinadors a la Biblioteca i més passos de vianants als carrers de la Llagosta.

Durant la conversa, els estudiants també han preguntat sobre la reforma d’alguns dels parcs de la nostra localitat. La neteja dels carrers, la seguretat ciutadana i les tasques que fa l’alcalde són altres dels temes que s’han tractat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies