Dimarts, 19 març 2024
13.6 C
La Llagosta

El Concurs de Cante Jondo s’ajorna, previsiblement per a l’estiu

La Casa de Andalucía de la Llagosta ha decidit ajornar el Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, que habitualment comença a principis de maig. L’entitat confia en que millorin les condicions sanitàries per poder celebrar el certamen a l’estiu.

Les restriccions actuals no fan possible portar a terme l’esdeveniment, segons han explicat des de la Casa de Andalucía, que compta amb molt de públic de fora del nostre municipi. També dificulta la participació de molts cantaors i cantaores, alguns d’ells de fora de Catalunya.

L’entitat de la nostra localitat ha preferit ajornar el Concurs, ja que, tot i que la normativa ho permet, quedaria molt deslluït, segons ha comentat Yolanda Picó, vicepresidenta de la Casa de Andalucía i responsable del certamen. Picó ha indicat que “ens agradaria fer un concurs amb cara i ulls i per això esperarem a que les condicions millorin”. A més, l’organització del Concurs comença molts mesos abans de la seva celebració i s’ha d’assegurar que la situació sanitària ho permeti.

Picó ha avançat que la intenció es plantejar l’organització al mes d’estiu, “confiem que les vacunacions vagin funcionant i hi hagi més gent vacunada, si no és així, estudiarem fer-ho a l’octubre, però no renunciem a organitzar el Concurs”.

L’any passat, la pandèmia va fer suspendre al Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, que arribava a la seva 37a edició. El darrer certamen, al 2019, el va guanyar la sevillana Rocío Serrano.

Publicitat

Publicitat

Més notícies