Un centenar de persones assisteixen al Centre Cultural per veure Beetlejuice

0
80
Un moment de la representació de Beetlejuice

La companyia amateur Arsènikes va representar diumenge el musical Beetlejuice davant 110 persones al Centre Cultural de la Llagosta. El grup de Barcelona s’acomiada d’aquest musical, basat en la pel·lícula del mateix títol de Tim Burton.

Arsènikes està format per joves d’entre 17 i 18 anys, entre ells dos joves de la Llagosta, África Alamino i Gerard Uceda. La companyia va actuar al Centre Cultural convidat pel grup de la nostra localitat El Pícaro Teatro.

Nova obra d’El Pícaro

El grup llagostenc està treballant ara en un projecte propi, que porta per títol A dos metros de ti, cielo. La intenció dels membres de la companyia és poder portar aquesta comèdia a escena en un mes i mig, si la situació sanitària ho permet.

Teaatanic, 39 escalones, Un funeral de muerte o Este oeste són algunes de les obres que han interpretat El Pícaro Teatro des de la seva creació, l’any 2016, quan es van estrenar amb l’obra La tienda de los suicidas.

Publicitat