L’AE Karate-Judo La Llagosta torna a competir després d’un any

0
82
Fotografia: AE Karate-Judo La Llagosta.


L’AE Karate-Judo La Llagosta va tornar a disputar una competició oficial després d’un any i un mes. A causa de la pandèmia per la Covid-19, l’entitat de la nostra localitat no ha pogut fer cap nova competició des del març del 2020 perquè l’activitat del judo s’havia aturat del tot. Dissabte passat, dos lluitadors del club llagostenc van participar en la Copa d’Espanya absoluta, que va tenir lloc al CEM Llars Mundet, de Barcelona.

El campionat estatal, que s’emmarca dins el prestigiós Trofeu Internacional de Barcelona, va comptar amb Moisès Garcia, júnior de primer any, i Sergio Cruz, sènior de primer any. Moisès Garcia afrontava la competició per agafar experiència i va caure al primer combat; mentre que Cruz, va aconseguir guanyar el combat de la repesca i es va quedar a dos combats de lluitar per la medalla de bronze. “Són dos lluitadors que necessiten combats per seguir agafant experiència, vam acabar satisfets i el balanç és molt positiu”, admet un dels entrenadors de l’AE Karate-Judo La Llagosta, Sergi Pons que confia que a partir d’ara es puguin celebrar més campionats de judo.

Protocol Covid-19

El club no competia des del març del 2020 quan va participar amb èxit a la Copa de Catalunya benjamí i aleví. Des d’aleshores, el club ha estat molts mesos inactius i des de fa mig any, va recuperar l’activitat, tot i que ha estat interrompuda pels diferents confinaments. Per participar a la Copa d’Espanya, els lluitadors llagostencs van haver de superar dos tests d’antígens negatius, un test abans del campionat i un segon, just a l’entrada del campionat.

Publicitat