El Club Bàsquet venç el Ramon Llull Blanc (50-61) i encadena el tercer triomf

0
59
Un partit anterior del CB La Llagosta. Fotografia: CB La Llagosta.


El Club Bàsquet La Llagosta 2017 va guanyar dissabte a la pista del Ramon Llull Blanc, per 50 a 61. Aquesta és la tercera victòria del sènior sub-25, que lidera amb un ple de victòries el grup 2 de la Territorial B.

L’equip llagostenc va iniciar el duel amb un parcial de 0 a 10, tot i que els locals van capgirar el compromís just en acabar el primer període, 15 a 15. Al segon quart, la Llagosta va assolir una màxima avantatge de 30 a 19, però els locals van maquillar l’electrònic poc abans del descans, 30 a 23. A la represa, va ser millor el Ramon Llul i va ajustar el partit fins al 41 a 40. En l’últim període, la Llagosta va demostrar ser un equip superior amb un últim quart impecable, que va guanyar per 10 a 20, que va suposar el 50 a 61 final.

El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el Ramon Llull Blanc al CEM El Turó, a les 9.30 h.

Publicitat