El CE La Llagosta empata sense gols contra el Sant Feliu de Codines B

0
68

El CE La Llagosta va empatar sense gols al camp del Sant Feliu de Codines B. L’equip de la nostra localitat es va mostrar superior al rival, però no va estar gens afortunat de cara a gol.

La Llagosta va dominar l’enfrontament contra un equip que fins aleshores tan sols havia aconseguit empatar dos partits i perdre un. Els llagostencs van tenir dues clares ocasions, que van acabar picant amb el pal de la porteria rival. A les acaballes del partit, l’àrbitre va expulsar David Bermejo, tot i que per error en l’acte del duel va apuntar David Bernal. Una equivocació, que el club llagostenc recorrerà a la Federació Catalana de Futbol.

La Llagosta, que ocupa el quart lloc del grup 11 de la Quarta Catalana amb set punts, rebrà dissabte el segon classificat, la Santa Eulàlia de Ronçana, que suma 12 punts i ve de guanyar contra l’últim, el Ramassà, per 3 a 1. El partit es disputarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat