La prèvia

0
81

FUTBOL SALA
Joventut d’Elx – CD La Concordia (suspès)
El partit que havia de disputar aquest cap de setmana la Concordia a la pista del líder ha estat suspès per un positiu de Covid-19 al Joventut d’Elx.

FS Unión Llagostense
El FS Unión Llagostense no disputarà el partit contra el Bigues i Riells perquè s’ha retirat de la competició. Per aquest motiu, la Federació Catalana de Futbol Sala ha donat el partit per guanyat a l’equip llagostenc per 0 a 3. Tot i això, la Unión Llagostense ha demanat disputar el partit ajornat contra el Sagrerenc el cap de setmana a la Federació Catalana de Futbol Sala i encara està a l’espera de saber si finalment el podrà jugar.

FUTBOL
Sant Feliu de Codines B – CE La Llagosta
El CE La Llagosta buscarà la tercera victòria de la temporada al camp del Sant Feliu de Codines B. L’equip llagostenc va guanyar la jornada passada contra el Martorelles B (5-1) i a l’octubre a la primera jornada també ho havia fet contra l’Atlètic Lliçà d’Amunt (1-4). La Llagosta jugarà demà dissabte contra el filial del Sant Feliu de Codines, que suma una derrota i dos empats.

HANDBOL
Cardedeu B – Joventut Handbol

El sènior masculí del Joventut Handbol afrontarà la segona jornada de la lligueta de la Copa Federació de la Tercera Catalana contra el Cardedeu B, que va descansar a la primera jornada. Els llagostencs van perdre al primer partit contra el Canovelles Negre per 24 a 35. El compromís a la pista del Cardedeu tindrà lloc demà dissabte.

BÀSQUET
CB Ramon Llull – CB La Llagosta
El masculí sub-25 del CB La Llagosta visitarà el cap de setmana el CB Ramon Llull, que és cuer amb dues derrotes. L’equip de la nostra localitat va guanyar les dues primeres jornades contra el MIR i se situa colíder del grup 2 de la Territorial.

Publicitat