Comencen les inscripcions als cursos de català per al tercer trimestre

0
90

Avui s’ha obert el termini d’inscripcions en línia per al cursos de català del Consorci per a la Normalització lingüística (CPNL). Del 9 al 12, la inscripció serà en torn preferent, per a alumnes de l’últim any, i del 13 al 16 es farà el torn general. Els cursos començaran el 28 d’abril.

Les persones interessades en matricular-se ho han de fer de forma autònoma a través del web de www.cpnl.cat/inscripcions. Tot i així, els usuaris que no puguin fer la inscripció en línia per manca de mitjans o coneixements, poden demanar la inscripció assistida presencial a l’Oficina de Català de la Llagosta, a través del correu electrònic lallagosta@cpnl.cat o bé trucant al telèfon 634 25 47 61.

L’Oficina de Català està oberta per fer les inscripcions els dimarts, dijous i divendres, de 10 a 13 h, a l’edifici municipal administratiu del passeig del Pintor Sert, i dimarts i dijous, de 16 a 19 h, a Can Pelegrí.

Pel que fa als cursos, a la Llagosta es farà un curs Bàsic 1 de forma virtual, els dilluns i dimecres de 18 a 20 h, i un Intermedi 2 en línia, amb aprenentatge autònom i seguiment de la tutora. Tant a l’Oficina de Català com a la web del Consorci, es poden fer les inscripcions per a cursos de tots els nivells. Tota la informació es pot trobar al web del CPNL.

Publicitat