El jurat del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi decideix els cinc guanyadors

0
295

El jurat del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi, que organitza la Biblioteca de la Llagosta, es va reunir dimecres i va decidir els cinc guanyadors de l’edició del 2021. En la primera categoria, la vencedora ha estat Nora Muñoz, de l’Escola Sagrada Família; en la segona, Leire Isamit, de l’Escola Joan Maragall; en la tercera, Carmen González, de l’Escola Joan Maragall; en la quarta, Laia Valero, del Col·legi Balmes; i en la cinquena, Eudald Herrero, de l’INS Marina.

La temàtica dels punts de llibre era lliure, tot i que una gran part dels participants han optat per dissenys vinculats amb la Diada de Sant Jordi. En total, s’han presentat 587 punts de llibre, entre les cinc categories. El jurat estava format per un representant de cada centre educatiu de la població, i personal de l’Ajuntament de la Llagosta i de la Biblioteca.

Els punts vencedors s’imprimiran i seran utilitzats per la Biblioteca durant tot l’any. I els seus autors rebran un diploma i un petit lot de llibres el dia 23 d’abril durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi. A més, tots els punts participants ja es poden veure a la Biblioteca en una exposició fins al 30 d’abril.

Nora Muñoz López. 7 anys. Escola Sagrada Família.
Leyre Isamit Aguilera. 10 anys. Escola Joan Maragall.
Carmen Gonzàlez López. 12 anys. Escola Joan Maragall.
Laia Valero Peicasat. 12 anys. Col·legi Balmes.
Eudald Herrero Còrdoba. 15 anys. IES Marina.

Publicitat