El CE La Llagosta torna a la competició amb una golejada

0
40

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta va tornar a la competició dissabte i va guanyar el Martorelles B per 5 a 1. Alberto Joyera va marcar quatre gols.

La Llagosta va inaugurar el marcador al minut 21 amb un gol de Joyera. Després, David Bernal va fer el 2 a 0. El Martorelles B va reduir les diferències a la segona part, però la Llagosta va reaccionar i va sentenciar el partit amb tres gols més de Joyera.

El primer equip del CE La Llagosta només ha pogut disputar dos partits aquesta temporada, el de dissabte i el de la primera jornada, quan va guanyar al camp de l’Atlètic Lliçà d’Amunt per 1 a 4. Els llagostencs tenen nou gols a favor i només dos en contra. El proper cap de setmana, aniran al camp del Sant Feliu de Codines B, que suma una derrota i dos empats en tres partits.

Publicitat