Repartiment de punts entre la Concordia i el Feme Castellón

0
60

El Club Deportivo La Concordia ha empat aquesta tarda (2-2) contra el Feme Castellón al Pavelló Antonio García Robledo. Als 29 segons, Naiara ha fet l’1 a 0 i, al minut 1, Sonia ha marcat el 2 a 0. Les llagostenques han tingut més ocasions durant la primera part, però no han ampliat el seu avantatge i les visitants ho han aprofitat.

Al minut 7, Villa ho ha provat des de lluny, però la pilota no ha entrat. Un minut després, Mónica ha evitat el primer gol del conjunt de Castelló. Al minut 10, Villa no ha pogut superar la portera visitant i, poc després, Marta Coll ha enviat un xut al pal.

Al minut 13, la portera del Feme Castellón ha estat expulsada per una falta sobre Naiara. Les de la nostra localitat no han aprofitat la superioritat numèrica momentània. Villa ha enviat un altre xut al pal al minut 15. Les visitants han reduït les diferències al minut 17 i, a falta de quinze segons per al descans, Mónica ha intervingut per enviar un xut visitant a córner.

Al minut 5 de la segona part, Júlia ha evitat l’empat. Sonia ha tingut una ocasió al minut 8, però no ha marcat. Les de Castelló han empatat amb un xut llunyà i molt ajustat al minut 9 i, al minut 15, han enviat un llançament al pal. En una de les poques ocasions locals de la segona part, Paula ha xutat fora al minut 15.

Les llagostenques, que es mantenen en tercera posició, disputaran el proper partit a la pista del líder, el Joventut d’Elx.

Publicitat