Segona victòria seguida del Club Bàsquet La Llagosta sub-25 contra la UB Mir

0
50
Un partit anterior d'aquesta temporada del CB La Llagosta 2017. Fotografia: Facebook CB La Llagosta 2017.


El masculí sub-25 del CB La Llagosta 2017 ha guanyat els dos partits que n’ha disputat a la Territorial B contra la Unió Bàsquet Mir. L’equip llagostenc, que enguany ha creat aquest conjunt de la categoria sub-25, va imposar-se dissabte per 67 a 51 al Pavelló Antonio García Robledo.

El CB La Llagosta va dominar els quatre quarts del duel, tot i que al segon quart el Mir va aconseguir empatar l’electrònic a 20 i 22 punts. A partir d’aquí, els llagostencs van tenir més encert a cistella i van acabar amb un últim quart demolidor, 19 a 10. El màxim anotador del partit va ser el jugador de l’equip llagostenc Marcos Macias, amb 19 punts.

El primer partit, que va tenir lloc el 21 de març a Montcada i Reixac, també va ser favorable pels llagostencs, 56 a 65.

El CB La Llagosta 2017 colidera el grup amb dues victòries, empatat amb el CB Cabrera. El pròxim duel dels llagostencs serà el 10 d’abril contra el CB Ramon Llull Blanc, de Barcelona.

Publicitat