La Biblioteca rep 587 punts de llibre per al Concurs de Sant Jordi

0
59

La Biblioteca de La Llagosta ha tancat al període per participar en el Concurs de punts de llibre per la Diada de Sant Jordi. En total, s’han presentat 587 punts de llibre, entre les cinc categories.

La temàtica dels punts de llibre era lliure, tot i que una gran part dels participants han optat per dissenys vinculats amb la Diada de Sant Jordi. De la categoria de primer i segon de Primària s’han presentat 132 punts de llibre; de tercer i quart de Primària, 171; de cinquè i sisè de Primària, 156; de primer i segon d’ESO, 125; i de tercer i quart d’ESO, 3.

El jurat, format per representants de les escoles i instituts de la Llagosta, de l’Ajuntament i de la Biblioteca, es reunirà el 6 d’abril per decidir els cinc guanyadors. Els punts vencedors s’imprimiran i seran utilitzats per la Biblioteca durant tot l’any. I els seus autors rebran un diploma i un petit lot de llibres el dia 23 d’abril durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi.

Tots els punts participants podran veure’s a la Biblioteca del 6 al 30 d’abril en una exposició. A més, a través de les xarxes socials de la Biblioteca es publicaran els punts finalistes.

Publicitat