El CE La Llagosta perd l’últim amistós abans de la represa de la Quarta Catalana

0
45

El CE La Llagosta va perdre dissabte l’amistós contra el Sant Genís-Penitents B, per 3 a 4. Aquest va ser l’últim partit abans de la represa de la Quarta Catalana, que tindrà lloc aquest dissabte contra el CF Martorelles B.

El primer equip masculí de futbol de la nostra localitat ha disputat un total de tres amistosos en les darreres setmanes amb un balanç d’un empat i dues derrotes. Fa tres setmanes va empatar contra el CF Martorelles, de la Tercera Catalana, per 1 a 1; fa dues, va perdre contra La Farga XXI, per 1 a 2; i dissabte, també va caure contra el Sant Genís-Penitents B, per 3 a 4. “Han estat partits per provar jugadors en posicions diferents. El partit contra el Martorelles, va ser diferent perquè la plantilla tenia moltes ganes de tornar a fer un partit de futbol, els altres dos, hem fet proves”, admet un dels entrenadors del CE La Llagosta, Manuel Iglesias.

El primer partit oficial del 2021 del CE La Llagosta es preveu dissabte, a les 17 h, al Camp de Futbol Joan Gelabert contra el CF Martorelles B, que és cuer sense punts. Pel que fa a l’equip llagostenc, que fa dues setmanes que té jornada de descans i per aquest motiu ha jugat partits amistosos, suma tres punts i és quart classificat.

Publicitat