El Joventut Handbol s’estrena amb derrota a la Copa Federació

0
62
Fotografia: Twitter Joventut Handbol.


El Joventut Handbol La Llagosta va perdre diumenge contra el Canovelles Negre, per 24 a 35. L’equip dirigit per Luis Canalejas va encaixar la primera derrota a la primera jornada de la Copa Federació, de la Tercera Catalana.

L’equip de la nostra localitat va mantenir el pols a l’electrònic fins als primers compassos de la segona part. Aleshores, l’equip llagostenc va mostrar-se més imprecís en algunes passades i els de Canovelles ho van saber aprofitar per transformar les errades en gols, per assolir un marge de cinc gols. Aquest avantatge es va ampliar al tram final fins als onze gols de diferència.

El pròxim partit del Joventut Handbol serà l’11 d’abril contra el Cardedeu B, que aquesta jornada tenia descans.

Publicitat