El FS Unión Llagostense és golejat pel líder

0
104

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha perdut aquesta tarda per 0 a 5 contra el líder, el Montsant Sala 5. Els de David Díaz han estat superats en tot moment pels seus rivals.

El Montsant Sala 5 ha fet durant tot el partit una pressió molt alta, que ha dificultat molt el joc dels locals, i, a més, ha estat molt efectiu en atac. Al minut 8, ha arribat el 0 a 1 en un xut llunyà que Alberto no ha pogut aturar.

Al minut 12, Eddi ha tingut la primera ocasió clara dels llagostencs, però s’ha trobat amb el porter visitant. El Montsant Sala 5 ha fet el 0 a 2 al minut 15. Kevin ha disposat d’un doble penal, que ha aturat el porter. Abans del descans, els llagostencs han encaixat el 0 a 3 després d’una pèrdua en atac i un ràpid contracop.

Només començar la segona part, els visitants han enviat un xut al pal. Primer Soria i després Eddi han tingut dues bones oportunitats per retallar distàncies al marcador, però el porter ha intervingut amb encert.

Al minut 15, el Montsant Sala 5 ha marcat el 0 a 4 i, al minut 17, ha establert el 0 a 5 definitiu. El FS Unión Llagostense no tornarà a jugar fins després de Setmana Santa.

Publicitat