L’alumnat de l’Escola de Música oferirà dissabte un vídeo-concert

0
118

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta oferirà dissabte, 27 de març, a les 12 h, el vídeo-concert TÉ TALENT, un concert en format concurs, inspirat en el programa televisiu GOT TALENT, fet per l’alumnat del centre. El recital es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de la Llagosta.

El vídeo-concert TÉ TALENT, és una activitat que estava prevista per l’any passat, just quan va arribar el confinament per la pandèmia de la Covid-19. L’Escola Municipal de Música l’havia programat en format presencial coincidint amb les festes de Sant Josep. Ara, l’escola ha pogut recuperar molta feina realitzada el curs passat i ha afegit treballs realitzats aquest curs.

Tot i que el professorat de l’Escola de Música ha estat supervisant el projecte, el vídeo-concert ha estat organitzat i realitzat en la seva majoria pels mateixos alumnes de llenguatge avançat. Els protagonistes asseguren que hi haurà moltes sorpreses i molt d’humor.

Publicitat