Dijous, 28 març 2024
19.3 C
La Llagosta

Diumenge, torna el teatre al Centre Cultural amb l’obra Lo nuestro

El proper diumenge, 28 de març, el Centre Cultural acollirà la representació de l’obra de teatre Lo nuestro, produïda per la Sala Flyhard de Barcelona. L’espectacle començarà a les 19.30 hores amb aforament limitat. La sala comptarà amb totes les mesures higièniques de seguretat davant la Covid-19, cal portar mascareta durant tot l’espectacle, hi haurà gel hidoralcòlic a l’entrada i les butaques estaran distanciades.

Lo nuestro és una obra escrita per Eu Manzanares, dirigida per Mercè Vila Godoy i interpretada per Manel Sans, Eli Iranzo, Eu Manzanares i Pau Poch. La peça va obtenir el Premi Teatre Barcelona, millor text original de la temporada 2019-2020.

Les entrades, al preu de vuit euros, es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, ubicada a l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué, fins aquest divendres. No caldrà demanar cita prèvia i el pagament només es podrà fer amb targeta. L’OAC obre de 9.30 a 13.30 hores i avui dijous també de les 16 a les 19 hores. No es vendran entrades el dia de l’espectacle.

L’obra es desenvolupa la Nit de Cap d’Any, una nit per estar en família i celebrar en harmonia l’arribada d’un nou any; una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per al que comença. Però tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou? Els Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. Tot està llest per donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort.

Publicitat

Publicitat

Més notícies