Retirat un arbre de grans dimensions davant del perill que caigués a terra

0
71

Davant del perill que caigués a terra el pi de grans dimensions que hi ha entre el carrer del Pintor Fortuny i l’avinguda del Primer de Maig, davant de la plaça dels Drets Humans, l’Ajuntament s’ha vist obligar a talar-lo. Un informe de l’arquitecte municipal considera que hi ha aquest risc i que, a més, l’arbre pot afectar als fonaments de l’edifici que hi ha tot just al costat. També podria crear problemes d’humitats en aquest immoble. Les persones que resideixen en aquest edifici ja van lliurar un escrit a l’Ajuntament informant sobre el perill que suposava el pi. Per tots aquests motius, el Consistori ha decidit finalment talar l’arbre, una operació que farà avui l’empresa TSEA per un import de 1.871,10 euros.

Més endavant, l’Ajuntament reformarà la zona enjardinada on hi és actualment l’arbre.

Publicitat