Meritxell Serón, un quart de segle ballant flamenc amb la Casa de Andalucía

0
714
Meritxell Serón: Fotografia: Casa de Andalucía.


Meritxell Serón, de 27 anys i veïna de la Llagosta, porta des dels 3 anys ballant flamenc amb la Casa de Andalucía. La llagostenca suma un quart de segle vinculada amb l’entitat andalusa de la nostra localitat i dissabte va rebre un homenatge al Centre Cultural pels seus 25 anys ininterromputs.

La Casa de Andalucía va aprofitar un intercanvi cultural amb una entitat andalusa de Cornellà per fer-li un homenatge a Serón per complir 25 anys amb l’entitat llagostenca. “Havia de sortir de les primeres a ballar i va ser tota una sorpresa, que no m’ho esperava. Vaig veure un vídeo del poble dels meus pares, Villarroya de la Sierra, de l’Aragó, i ja vaig veure que la cosa no anava com jo ho tenia previst”, admet Meritxell Serón, que durant l’homenatge es va emocionar i va rebre el caliu dels assistents, una banda commemorativa i un ram de flors.

Des dels 3 anys Serón balla flamenc amb la Casa de Andalucía i és la ballarina més veterana del quadre en l’actualitat, format per set persones. “Amb tres anys estava fent dansa a la Llagosta, però a la televisió vaig veure ballar sevillanes perquè m’atreia els vestits. Vaig aconseguir que m’apuntessin els meus pares i ja porto tota una vida”, recorda la llagostenca i afegeix: “Andalusia sencera m’encanta, hauria d’haver nascut allà [reia]. M’encanten els pobles, els balls, els estils, la gent…”.

Meritxell Serón anima a qualsevol persona a provar ballar flamenc amb la Casa de Andalucía.

Publicitat