Els joves de la Llagosta ja poden visitar la plataforma Fira Guia’t per orientar els seus estudis

0
314

Al llarg d’aquesta setmana se celebra una nova edició de la Fira Guia’t, una fira d’orientació acadèmica que vol mostrar i donar a conèixer la formació professionalitzadora que les persones joves poden trobar a la nostra comarca. Les propostes i els recursos que ofereix la fira es poden trobar al portal www.firaguiat.vallesoriental.cat.

La Fira Guia’t està adreçada especialment a joves estudiants de 4t d’ESO per ajudar-lis en el seu itinerari formatiu. La proposta virtual està impulsada per l’Oficina Jove del Vallès Oriental, la Xarxa Transició Educació – Treball del Vallès Oriental, l’Ajuntament de Granollers, la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Tot i que Fira Guia’t vol ser un espai d’orientació i assessorament per a joves, les transicions educació – treball cada cop van implicant col·lectius de població més diversos i per tant, a nivell organitzatiu també va oferint estratègies per poder oferir recursos formatius adreçats a persones de més edat, famílies, etc.

La plataforma de la mostra ofereix xerrades per a joves i famílies, informació sobre els centres educatius de la comarca, l’oferta formativa per a majors de 16 anys, demostracions dels estudis del centres educatius, orientació sobre els diferents itineraris i altres activitats complementàries.

Les famílies i joves que tinguin dificultats per accedir a la plataforma es poden posar en contacte amb el Servei de Joventut de l’Ajuntament de la Llagosta, a través del telèfon 93 560 39 11 (ext. 2001) o del correu electrònic llgt.pij@llagosta.cat

Publicitat