El Joventut Handbol ja coneix l’agrupació de la Copa Federació de la Tercera Catalana

0
112

El Joventut Handbol iniciarà diumenge la Copa Federació de la Tercera Catalana, sense ascensos ni descensos. L’equip dirigit per Luis Canalejas jugarà la primera jornada diumenge contra el Canovelles Negre, a les 13 h al Pavelló Antonio García Robledo.

La competició es disputarà en cinc jornades, en una única volta amb partits cada quinze dies i en format de lligueta. L’equip llagostenc està enquadrat al grup A i, a banda del Canovelles Negre, també hi ha el Laietà Argentona B, el Pau Casals i el Cardedeu B. “Hi ha dos filials que sempre són equips complicats, però de totes maneres el nostre objectiu és mostrar-nos competitius”, comenta el director esportiu del club llagostenc, Xavier Canalejas, que admet que encara no se sap si hi haurà una segona fase i que dependrà de la situació sanitària. “Quan la Federació Catalana ens va presentar la Copa Federació no ens va parlar de segona fase, però per a nosaltres això no és el més important”, diu el llagostenc.

Publicitat