Divendres, 26 abril 2024
18.3 C

La Concordia comença la segona fase amb victòria

El Club Deportivo La Concordia ha guanyat aquesta tarda el Zaragoza per 4 a 1 en partit de la primera jornada de la segona fase de la lliga a la Segona Divisió espanyola. Les llagostenques han hagut de treballar molt per sumar el triomf davant d’un equip que els ha creat molts problemes.

El partit ha començat amb un xut desviat de Naiara. Al minut 3, Mónica ha aturat el primer llançament amb perill de les visitants i, poc després, ha arribat el 0 a 1. Les de la nostra localitat han reaccionat amb dos xuts llunyans de Sonia, però no estaven còmodes a la pista. Javier Ruiz ha demanat un temps mort al minut 8. Després, Villa ho ha provat en dues ocasions, però no ha trobat el gol.

Al minut 17, el Zaragoza s’ha quedat momentàniament en inferioritat numèrica després que una de les seves jugadores veiés la segona targeta groga. Villa ha xutat dues vegades contra el pal i, al descans, s’ha arribat amb el 0 a 1.

A la segona part, les llagostenques han buscat l’empat i, al minut 4, Paula Pérez ha fet l’1 a 1. Júlia ha defensat molt bé la porteria local en aquesta segona part amb intervencions molt destacades.

Al minut 11, Naiara ha aprofitat un regal de la defensa visitant per marcar el 2 a 1. Poc després, Júlia ha evitat l’empat. El Zaragona ha jugat de cinc i, en el primer atac, Mercè ha recuperat la pilota i ha marcat el 3 a 1. Era el minut 14. Dos minuts després, Villa ha fet el 4 a 1.

La propera jornada, les llagostenques jugaran a la pista de Les Corts.