Albert Caballero queda onzè a l’estatal màster de cros a Còrdova

0
205

Albert Caballero va participar al Campionat d’Espanya màster de cros, que va tenir lloc diumenge a Almodóvar del Rio, Còrdova. L’atleta llagostenc, que enguany forma part del club CE La Blanca de Vitòria, va acabar a l’onzè lloc de la classificació individual per a més de 45 anys.

“Em vaig veure millor del que m’esperava perquè no he pogut preparar el campionat com l’any passat”, admet Caballero, que recorda que l’any passat havia aconseguit el subcampionat individual i el títol estatal amb el CA Mollet. Enguany, Caballero s’ha incorporat a la disciplina de La Blanca. “Estic content de la cursa perquè vaig lluitar per acabar entre els deu millors”, remarca.

A més, Albert Caballero va formar part de l’equip de relleus mixt i va quedar al cinquè lloc de la classificació de clubs.

Publicitat