El Joventut Handbol reprendrà la Tercera Catalana sense ascensos ni descensos

0
129

El Joventut Handbol La Llagosta reprendrà la Tercera Catalana la pròxima setmana, el 27 i 28 de març, segons ha confirmat el club llagostenc. El club de la nostra localitat va tenir una reunió telemàtica amb la Federació Catalana d’Handbol la setmana passada per explicar el nou pla de competició, que contempla la tornada d’una Tercera Catalana reestructurada sense ascensos ni descensos.

El club llagostenc ha decidit que el sènior masculí disputi aquesta competició, tot i ser amistosa. “No hi ha cap ascens ni cap descens, però els nois tenen ganes de jugar partits. Estem pendents del calendari del nou grup perquè ens han explicat que hi ha cinc equips per grup”, explica el director esportiu del club, Xavier Canalejas, que confirma Luis Canalejas com a entrenador: “Luis continuarà sent l’entrenador i la plantilla estarà formada per una barreja d’uns deu jugadors d’edat sèniors i uns set o vuit juvenils”. El nou calendari del sènior masculí es preveu publicar al llarg d’aquesta setmana.

Pel que fa al juvenil masculí del Joventut Handbol, reprendrà la competició de la Segona Catalana diumenge a la pista del Sant Cugat. Aquesta temporada l’equip juvenil tan sols havia disputat un partit oficial a l’octubre, que va acabar amb victòria contra Maristes Rubí, per 36 a 18. La lligueta té un total de sis jornades.

Segons informa el Joventut Handbol, la resta d’equips d’handbol base estan a l’espera de saber quan podran reprendre la competició després de les noves mesures preses pel Procicat, que permet la represa de les competicions federades dels equips menors de 16 anys. Pel que fa a l’equip inscrit a les lligues del CEVO, es preveu reprendre la lliga passada la Setmana Santa.

Publicitat