Dimarts, 23 abril 2024
14.1 C

La Concordia goleja el Futsal Mataró (8-0) i acaba la primera fase líder

El CD La Concordia ha golejat el Futsal Mataró en l’últim partit de la primera fase del grup 2A de la Segona Divisió espanyola, per 8 a 0. Amb aquest triomf, l’equip dirigit per Javier Ruiz recupera el lideratge i acaba la primera fase com a primer classificat, amb 36 punts i un marge de tres, amb el segon, l’Eixample.

La Concordia tan sols havia de sumar un punt per acabar líder del grup 2A, però l’equip de la nostra localitat volia tancar la fase amb l’onzena victòria de la temporada. Dit i fet. Després de tres minuts de joc, ja guanyava per 2 a 0. Naiara, que ha signat un triplet de gols, ha estrenat l’electrònic després d’una bona pressió a la defensa rival; i Sonia, feia el segon, després de rebre una assistència per banda dreta de Naiara. El rival s’ha vist en l’obligació d’intentar portar la iniciativa en el joc, però la Concordia no ha donat cap facilitat. Tot i que Mónica Utrilla s’ha hagut de lluir en dues bones accions rivals, amb un xut d’Irene i un altre de Ferrer. La reacció local ha estat contundent abans del descans i en una acció de córner, Naiara ha posat el 3 a 0 a favor de les locals.

El tercer gol llagostenc ha desactivat l’empenta visitant, que a la represa ha estat superat pel bon joc col·lectiu de la Concordia. Al minut 23, Villa ha superat la portera rival en l’un contra un, després de rebre una llarga assistència, per posar el 4 a 0. A l’equador del duel, han arribat dos gols més per a les de la Llagosta, amb un gran gol de Mercè, que quan xuta just cau per la pressió de la defensa; i Naiara fa el sisè després d’una bona combinació amb Sandra. Al tram final, dos gols més llagostencs, mitjançant Sandra, que culmina una gran acció col·lectiva per marcar el setè; i Villa, que fa el seu doblet particular, signa la vuitena diana.

La Concordia tanca una primera fase per emmarcar amb un balanç d’11 victòries, 3 empats i 2 derrotes. Les llagostenques passen a la segona fase per l’ascens, format pels quatre millors classificats dels grups 2A i 2B, que arrosseguen els punts de tota la primera fase. La lligueta està formada per Joventut d’Elx (46 punts), Castellón (38), la Concordia (36), l’Eixample (33), Les Corts (30), Castelldefels (29), Zaragoza (27) i CN Caldes (24).