Divendres, 19 abril 2024
18.6 C
La Llagosta

L’amateur i el juvenil del CE La Llagosta tornaran a competir a partir del 20 i 21 de març

L’equip amateur i el juvenil del CE La Llagosta competiran a les lligues de la Federació Catalana de Futbol a partir del 20 i 21 de març. L’ens federatiu va comunicar dimarts que reprendrà les competicions federades a partir de 16 anys després de l’última resolució del Procicat.

L’equip amateur del CE La Llagosta milita a la Quarta Catalana i el juvenil a la Segona Divisió. Totes dues competicions es disputaran en una única volta, per complir amb el Pla de competició afectat per la Covid-19. “Els equips han entrenat, quan s’ha pogut entrenar. Ara el juvenil i l’amateur podran competir, ens adaptarem a les mesures que ens diguin”, explica el coordinador general del CE La Llagosta, José Ángel Venero.

El primer equip disputarà un amistós dissabte al camp del CF Martorelles, que milita a la Tercera Catalana. Pel que fa a l’equip juvenil, en l’inici de la temporada hi havia dos equips, però en la tornada competitiva finalment tan sols hi haurà un i aquests dies s’està fent la selecció de la plantilla entre els jugadors disponibles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies