Dissabte, 27 abril 2024
15.1 C
La Llagosta

Se suspèn la temporada de les lligues catalanes de clubs de petanca

La Federació Catalana de Petanca ha suspès la temporada 2020-21 de les lligues catalanes de clubs, sense ascensos ni descensos, per l’afectació de la Covid-19. Segons ha publicat l’ens federatiu, les lligues es reprendran a partir del setembre amb nous grups. El Club Petanca La Llagosta ha valorat positivament aquesta decisió de la federació catalana.

El club de la nostra localitat té tres clubs a les lligues amateurs de la federació catalana amb el sènior femení, a la Segona Catalana; el sènior A masculí, a la Segona Catalana; i el sènior B masculí, a la Quarta Catalana. “Hi havia molts requeriments dels clubs perquè la federació volia reprendre l’activitat al març, però al final ens han fet cas i tot se suspèn fins al setembre, que ja serà una nova temporada”, admet un dels directius del Club Petanca, Jona Ávila.

Amb les lligues de clubs suspeses, la Federació Catalana de Petanca preveu disputar la fase prèvia del Campionat d’Espanya de tir de precisió a l’abril i al maig; el Campionat de Catalunya de clubs per dobletes, el maig i el juny; i la fase prèvia del Campionat d’Espanya, el juny i juliol. Des del Club Petanca La Llagosta es valora participar en alguns d’aquests campionats, però dependrà de la situació sanitària.

Publicitat

Publicitat

Més notícies