Dimecres, 24 abril 2024
13.3 C

El FS Unión Llagostense guanya a la pista del líder, el Padre Damián B (1-3)

El FS Unión Llagostense va guanyar diumenge a la pista del líder, el Padre Damián B, per 1 a 3. L’equip llagostenc va encadenar la segona victòria des de la represa competitiva de la Lliga Nacional.

L’equip dirigit per David Díaz es va mostrar sòlid a la pista del líder i als primers compassos del duel va avançar-se mitjançant Alonso, tot i que poc abans del descans els locals van empatar. A la represa, Alonso va tornar a avançar als llagostencs, signant un doblet, i poc després va assistir Eddy, perquè aquest marquès l’1 a 3 definitiu. Cal remarcar també la feina dins la pista de Kevin, clau en la victòria.

El FS Unión Llagostense ara ocupa el cinquè lloc, del grup B de la Lliga Nacional, amb deu punts, empatat amb tres equips més, el Betània Patmos, segon; el Montsant Sala 5, tercer; i el Sansur, quart. El líder té 11 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el Sagrerenc, que és sisè amb set punts. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h.