La Concordia passa per sobre del Ripollet (7-1)

0
91

El Club Deportivo La Concordia ha guanyat aquesta tarda per 7 a 1 el Ripollet en partit corresponent a la darrera jornada de la primera fase del campionat de lliga. Les de Javier Ruiz han estat molt superiors a les seves rivals.

Durant la primera part, les llagostenques han tingut moltes ocasions de gol, però la portera visitant ha estat molt encertada. El bon joc local ha tingut premi al minut 17 amb l’1 a 0, marcat per Mercè després d’una recuperació de Paula Pérez. A falta de poc més d’un minut per al descans, Villa ha fet el 2 a 0.

A la segona part, la Concordia ha estat més efectiva de cara a gol. Al minut 3, Naiara ha marcat el 3 a 0. Un minut després, Júlia ha evitat el primer gol del Ripollet amb una gran intervenció. Naiara, en una acció individual, ha aconseguit el 4 a 0 al minut 5.

El Ripollet s’ha posat a jugar de cinc i ha donat moltes facilitats a les locals. Mercè ha fet pujar al marcador el 5 a 0. Després, han marcat Marta Coll i Naiara. Al minut 16, el Ripollet ha fet el seu gol.

Les llagostenques acabaran la primera fase el dia 14 de març amb el partit ajornat contra el Futsal Mataró, que disputaran al Poliesportiu Antonio García Robledo. La Concordia buscarà el triomf, ja que es passa a la següent fase amb tots els punts aconseguits en la primera. A més, està en joc proclamar-se campiones de la primera fase.

Publicitat