La Biblioteca obre el Concurs de punts de llibre per Sant Jordi

0
118

La Biblioteca de La Llagosta ha obert el Concurs de punts de llibre per la Diada de Sant Jordi. L’any passat només es va poder celebrar en la modalitat virtual, però enguany es preveu recuperar l’exposició dels punts de llibre a la Biblioteca.

El tema dels punts de llibre serà novament lliure i al concurs poden participar els infants de la Llagosta i els alumnes dels centres educatius, des del primer de Primària fins a quart d’ESO. Com és habitual hi ha cinc categories, compreses entre primer i segon de Primària; tercer i quart de Primària; cinquè i sisè de Primària; primer i segon d’ESO; i tercer i quart d’ESO.

El termini màxim per lliurar el punt de llibre a la Biblioteca serà el 27 de març. Les butlletes per fer la inscripció ja es poden recollir a la Biblioteca de La Llagosta i pròximament es repartiran entre els centres educatius de la nostra localitat, segons informa la Biblioteca.

El jurat estarà format per representants de les escoles i instituts de la Llagosta, de l’Ajuntament i de la Biblioteca, i es reunirà el dia 7 d’abril per decidir els guanyadors. Els punts s’imprimiran i seran utilitzats per la Biblioteca durant tot l’any. I els seus autors rebran un diploma i un petit lot de llibres el dia 23 d’abril durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi. 

Tots els punts participants podran veure’s a la Biblioteca del 6 al 30 d’abril en una exposició. A més, a través de les xarxes socials de la Biblioteca es publicaran els punts finalistes.

Publicitat