Sonia Bocanegra, bronze al català màster d’atletisme

0
152
Fotografia: Facebook Sonia Bocanegra.


Sonia Bocanegra, de l’Atletisme Barcelona, ha guanyat la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya d’atletisme màster, que va tenir lloc diumenge a la pista del Palau Sant Jordi, de Barcelona. L’atleta llagostenc va registrar la tercera millor marca en els 60 metres llisos amb un temps de 9,02 segons.

La velocista de la nostra localitat s’havia posat com a objectiu baixar dels 9 segons, que finalment no ha pogut ser. Bocanegra suma una nova medalla en la categoria màster de 40 a 44 anys. A més, la setmana passada s’havia penjat l’or amb el Barcelona Atletisme al català màster de clubs, que també va celebrar-se al Palau Sant Jordi.

D’altra banda, el llagostenc Albert Caballero, que enguany competeix amb LEA La Blanca, ha quedat al setè lloc dels 3.000 metres del Campionat de Catalunya màster del Palau Sant Jordi. El corredor de la nostra localitat va fer un temps de 9 minuts i 40 segons i es va quedar a menys de mig minut de les medalles.

Publicitat