La Concordia encaixa la segona derrota de la temporada

0
100

El primer equip del Club Deportivo La Concordia va perdre dissabte per 2 a 0 a la pista de l’Eixample. Els dos equips lideren ara el subgrup 2A de la Segona Divisió espanyola empatats amb 30 punts. Les llagostenques han jugat un partit menys i depenen d’elles mateixes per acabar aquesta fase en primera posició.

El partit contra l’Eixample va ser molt igualat. La Concordia va merèixer un millor resultat, però li va faltar sort i encert en atac. Durant la primera part, les ocasions van ser per a les llagostenques, que van enviar dos xuts al travesser.

Al començament de la segona part, en l’única errada defensiva de les llagostenques, l’Eixample va fer l’1 a 0. La Concordia es va recuperar i va tenir noves oportunitats, que no van acabar en gol. A falta d’un minut per al final del partit i amb les llagostenques jugant de cinc, l’Eixample va marcar el 2 a 0.

Dissabte, la Concòrdia rebrà la visita del Ripollet, que és sisè amb 18 punts, en partit corresponent a la darrera jornada de la primera fase. El dia 14 de març, jugarà casa contra el Futsal Mataró el partit que encara té pendent.

Publicitat