Victòria còmoda (5-2) del FS Unión Llagostense en la seva tornada a la competició

0
117

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat aquesta tarda per 5 a 2 l’Autocorb en partit corresponent a la represa de la competició al grup B de la Lliga Nacional de futbol sala. L’enfrontament ha tingut lloc a porta tancada al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Els llagostencs han sortit forts. David Soria i Gerard han tingut una oportunitat cadascun abans que Manel fes l’1 a 0 al minut 3. El 2 a 0 ha arribat cinc minuts després i l’ha marcat Ferran. Al minut 15, Manel ha xutat contrat el pal i el rebuig l’ha aprofitat David Martín, però s’ha trobat amb el porter.

Manel ha fet pujar al marcador el 3 a 0 al minut 16. Alberto, que ha defensat la porteria llagostenca durant la primera part, només ha hagut d’intervenir amb dues aturades seguides tot just abans del descans.

Als 31 segons de la segona part, Manel ha marcat el 4 a 0. Els visitants han reduït les diferències al minut 4. Abraham ha aturat el primer xut, però no ha pogut evitar que el segon entrés a la porteria.

Durant la segona part, els llagostencs han tingut moltes ocasions, però només han tornat a marcar al minut 12 amb un gol de Kevin. Finalment, al minut 18, l’Autocorb ha establert el 5 a 2 definitiu. Avui ha debutat Eddi a les files del FS Unión Llagostense.

El proper cap de setmana, els llagostencs aniran a la pista del Padre Damián B.

Publicitat