La Concordia s’assegura jugar la fase d’ascens

0
109

El primer equip del Club Deportivo La Concordia s’ha assegurat disputar la fase d’ascens a la Primera Divisió espanyola després de guanyar ahir a la nit a la pista del Club Natació Caldes per 2 a 4 en partit ajornat en el seu dia. Quan encara falten dues jornades per acabar la primera fase, les jugadores que entrena Javier Ruiz ja saben que quedaran entre les quatre primeres places, que són les que donen dret a lluitar per l’ascens.

La Concordia va demostrar ahir contra el CN Caldes que es troba en un bon moment i va guanyar a l’únic equip que li ha derrotat aquesta temporada. Els gols llagostencs els van marcar Laura, Villa, Sonia i Naiara.

El conjunt de la nostra localitat lidera en solitari el grup 2A de la Segona Divisió espanyola amb 30 punts, tres més que el segon, l’Eixample, que ha disputat un partit més que la Concòrdia. Precisament, el proper cap de setmana, les llagostenques visitaran la pista de l’Eixample. Abans d’acabar la primera fase, jugaran dos partits més a casa contra el Ripollet i l’ajornat contra el Futsal Aliança de Mataró.

La Concordia està protagonitzant, una vegada més, una gran temporada i ja té el premi assegurat de lluitar per l’ascens.

Publicitat