El FS Unión Llagostense reprèn la Lliga Nacional quatre mesos després

0
110

El FS Unión Llagostense reprendrà la Lliga Nacional després de quatre mesos sense competir per la suspensió de la lliga per l’afectació de la Covid-19. A l’octubre, l’equip llagostenc va jugar només les dues primeres jornades del campionat amb derrota contra la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat (1-3) i l’empat contra el Sansur (4-4).

La Lliga Nacional va tornar a disputar-se la setmana passada, però l’equip llagostenc va tenir jornada de descans. Dissabte, jugarà el seu primer partit de la represa esportiva contra l’Autocorb, que ve de perdre a casa contra el Sansur, per 1 a 7. La competició, que s’ha dividit en dos grups, es disputarà en una sola volta i l’equip de la nostra localitat es posa com a objectiu quedar entre els quatre classificats per disputar la Copa. “Els cinc primers classificats passen a la màxima categoria de la Lliga Nacional, però nosaltres volem quedar entre els quatre primers classificats perquè són els que juguen la Copa, i volem jugar la Copa”, admet el tècnic, David Díaz.

El FS Unión Llagostense ocupa l’antepenúltim lloc, del grup B, amb quatre punts perquè se li suma l’empat contra el Sansur i una victòria contra el Bigues i Riells, que s’ha retirat de la competició. El partit de dissabte contra l’Autocorb es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo, a les 18 h.

Publicitat