Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense reprèn la Lliga Nacional quatre mesos després

El FS Unión Llagostense reprendrà la Lliga Nacional després de quatre mesos sense competir per la suspensió de la lliga per l’afectació de la Covid-19. A l’octubre, l’equip llagostenc va jugar només les dues primeres jornades del campionat amb derrota contra la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat (1-3) i l’empat contra el Sansur (4-4).

La Lliga Nacional va tornar a disputar-se la setmana passada, però l’equip llagostenc va tenir jornada de descans. Dissabte, jugarà el seu primer partit de la represa esportiva contra l’Autocorb, que ve de perdre a casa contra el Sansur, per 1 a 7. La competició, que s’ha dividit en dos grups, es disputarà en una sola volta i l’equip de la nostra localitat es posa com a objectiu quedar entre els quatre classificats per disputar la Copa. “Els cinc primers classificats passen a la màxima categoria de la Lliga Nacional, però nosaltres volem quedar entre els quatre primers classificats perquè són els que juguen la Copa, i volem jugar la Copa”, admet el tècnic, David Díaz.

El FS Unión Llagostense ocupa l’antepenúltim lloc, del grup B, amb quatre punts perquè se li suma l’empat contra el Sansur i una victòria contra el Bigues i Riells, que s’ha retirat de la competició. El partit de dissabte contra l’Autocorb es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo, a les 18 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies