Carlos Portero, preparat per disputar la Primera Catalana amb el CF Mollet UE

0
114
Carlos Portero en un amistós amb el CF Mollet UE.


Carlos Portero podria debutar diumenge amb el CF Mollet UE a la Primera Catalana al camp del Júpiter. El llagostenc va arribar a l’equip molletà a la tardor del 2020 cedit pel Lleida, de la Segona Divisió B espanyola, però no va poder debutar perquè la competició es va aturar per l’afectació de la Covid- 19.

El llagostenc afronta la seva primera temporada com a jugador sènior i posa com a objectiu intentar lluitar per l’ascens. “És un any atípic i pujar és complicat, però si fem les coses bé som un dels equips favorits per fer l’ascens. Tot i que després, la categoria i els equips et posa al tu lloc. Tenim un molt bon equip”, assenyala Portero, que es mostra satisfet per tornar a competir: “fa un any que no jugo un partit de lliga i tinc moltes ganes de tornar a jugar partits el cap de setmana de forma regular, i gaudir del futbol”.

Portero ja ha debutat en partit amistós amb el CF Mollet UE la setmana passada. Contra el Vic, el Mollet va perdre 2 a 0 i contra el Tona, va guanyar per 2 a 0 amb una assistència de gol del llagostenc. El CF Mollet UE suma 4 punts després de les dues primeres jornades disputades a l’octubre i diumenge afrontarà la tercera jornada de la Primera Catalana.

Publicitat