Marina Rísquez torna a competir amb el waterpolo del CN Granollers

0
79
Marina Rísquez, la segona de l'esquerra de la fila d'amunt. Fotografia: CN Granollers


Després d’un any sense competir per la pandèmia de la Covid-19, Marina Rísquez va arrencar el cap de setmana passat la Primera Divisió Catalana absoluta de waterpolo amb el Club Natació Granollers. La llagostenca va tornar a disputar un partit i ho va fer en un duel igualat contra l’Horta B, que va acabar amb una derrota ajustada per 12 a 11. “En els últims segons ens van marcar el gol de la victòria local amb un xut des del mig camp de la piscina, va ser una llàstima, però va ser un gran partit i estem satisfetes perquè vam tornar a competir”, admet Marina Rísquez.

La llagostenca, de 18 anys, afronta la seva primera temporada com a jugadora absoluta, tot i que ja la temporada passada va competir amb el sènior granollerí en edat juvenil. Anteriorment, va estar durant tres temporades amb el CN Mataró i abans s’havia format en les categories inferiors del CN Granollers. Aquesta temporada està sent del tot atípica, tot i que encadena unes setmanes seguides fent entrenaments. “Tenim clar que pujar de categoria serà complicat, però intentarem aconseguir la millor posició possible a la lliga”, explica Rísquez, que acostuma a situar-se en la demarcació de marcador de boia.

Marina Rísquez va iniciar-se en la natació, però el 2013 amb l’or en el Campionat del Món del waterpolo femení espanyol va decidir canviar. Des d’aleshores, ha seguit dins el waterpolo. “Estic molt contenta de jugar a Granollers, està al costat de la Llagosta. És un plaer tenir un equip a la comarca on poder jugar i què és un esport molt divertit, que poca gent coneix”, assenyala la llagostenca, que confia completar una bona temporada.

Publicitat